Kunnon kotisivut

Rakennamme uskottavat ja myyntiäsi tukevat nettisivut

Kotisivupaketit

Kotisivutehtaan responsiiviset sivut toimivat kaikilla laitteilla. Niiden käyttö on helppoa ja vaivatonta sekä kävijän, että ylläpitäjän näkökulmasta.

Sivujen ulkoasu

Suunnittelemme sivujen ulkoasun yhdessä asiakkaan kanssa. Tekemämme sivut ovat yksilöllisiä ja ne on tehty modernilla otteella loppukäyttäjää ja loppukäyttäjän ostoprosessia ajatellen. Hyvin tehdyt kotisivut tukevat paitsi myyntiä myös yrityksen brändiä ja uskottavuutta.

Responsiivisuus

Tekemämme sivustot ovat ajanmukaisia ja toimivat yhtä lailla tietokoneella, padillä kuin kännykälläkin. Tämä on entistä tärkeämpää myös hakukoneiden kannalta, Google arvostaa responsiivisia sivustoja korkeammalle hakutuloksissaan.

Sisältö ja hakukonelöydettävyys

Hakukonelöydettävyys Kotisivutehdas.fiSivuston sisällössä ja teknisessä rakenteessa tulee huomioida hakukoneet oikealla tavalla. Autamme asiakkaitasi löytämään sivustosi. Tarvittaessa voi kysyä myös kokonaisvaltaisempaa sisällönkehitystä, katso lisää.

Sivujen ylläpito omatoimisesti

Olemme panostaneet etenkin sivujen ylläpidon helppouteen. Uuden sisällön, kuvien tai kokonaisten kuvagallerioiden laittaminen sivuille on oikeasti vaivatonta ja nopeaa, eikä pelkkää sanahelinää. Onko WordPress tuntunut sekavalta? Käytämme Processwire-julkaisujärjestelmää, jonka ylläpito voidaan kustomoida asiakaskohtaisesti niin helpoksi kuin sen vain netissä pystyy. Esittelemme sen käyttöä mielellämme. Ylläpito onnistuu vaikka kännykällä.

Tarvittaessa hoidamme sivujen ylläpidon ja päivitykset asiakkaan puolesta.

Kotisivutehtaan sivustopaketit

 

Normaali

Laaja

Soveltuu Yhden hengen yritykset ja muut pienyritykset, yksityishenkilöt, blogit, kampanjasivut ym. Pk-yritykset esim. myynti-, matkailu-,  teollisuus-, rakennus-, muu valmistava teollisuus, jne, seurat, yhdistykset, vaalisivustot ym. uudet sivustot ja sivustojen uusimiset
Ulkoasu Sivuston elementit muotoillaan asiakkaalle sopiviksi. Yksilöllinen ulkoasu suunnitellaan asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Tarvittaessa uudistamme myös asiakkaan visuaalisen ilmeen ja logon. Ratkaisu sisältää tarvittavan määrän kustomointia kaikkiin sivun elementteihin.
Sisältö ja sisällöntuotanto Paketti sisältää 3-6 sivua. Tekstityöt rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas toimittaa perusasioita esimerkiksi ranskalaisin viivoin, me rakennamme sisällön siitä. Sisältö hakukoneoptimoidaan.

Saatavissa myös sisällöntuotannon ja markkinoinnin ammattilainen käyttöösi, kysy lisää!
Sivu- tai tuotemäärä sovitaan erikseen. Sisältö rakennetaan asiakkaan kanssa yhdessä ja hakukoneoptimoidaan. Lisäksi rakenteessa on automaattinen metatietojen tuotto hakukoneita varten, esim. kun asiakas itse lisää myöhemmin sivuja.

Saatavissa myös sisällöntuotannon ja markkinoinnin ammattilainen käyttöösi, kysy lisää!
Helppo sisällönmuokkaus
Helppokäyttöinen tekstieditori ja selkeä sivurakenteen ylläpito.

Helppokäyttöinen tekstieditori ja selkeä sivurakenteen ylläpito.
Mobiililaitteisiin sopiva
Skaalautuvuus (sivuston koko) Sivumäärää ei ole keinotekoisesti rajoitettu, vaan sivusto kasvaa tarpeitesi mukaisesti. Ei rajoitteita.

Ominaisuudet

Kuvagalleriat
Tiedostojen hallinta (esim. PDF)
Kuvashow (slideshow esim. etusivulla)
Hakukoneoptimointi
Sivusto hakukoneoptimoidaan julkaisuhetkelle.

Sivusto hakukoneoptimoidaan julkaisuhetkelle, mikäli sivumäärä on alle 25. Huom! Laajojen sivustojen kohdalla optimointi sovitaan erikseen. Sivuilla on toiminto, joka tuottaa sisällöstä automaattisesti metatiedot hakukoneita varten,  mikä helpottaa esim. tuotesivujen ylläpitoa, tai metatiedot voidaan syöttää manuaalisesti.
 
Hakukonemainonta Kysy! Kysy!
Ajankohtaista
Mahdollisuus myös uutisten nostoon etusivulle.
Blogi
Henkilöesittelyt
Yhteyshenkilöt Helppo yksittäisten henkilötietojen lisääminen, kuten titteli, puhelinnro ja sähköpostit Helppo yksittäisten henkilötietojen lisääminen, kuten titteli, puhelinnro ja sähköposti. Lisäkustomoinnit kuten erilaiset henkilöryhmittelyt (esim. myynti, johto) saatavissa.
Palvelulista
Referenssilista Tekstilistana Tekstilistana, johon mahdollisuus lisätä myös kuvia tai kuvagallerioita ja luoda ryhmittelyitä.
Yhteydenottolomake Yksinkertainen lomake nopeaan yhteydenottoon. Yksinkertainen nopeaan yhteydenottoon sekä kustomoitu erillislomake esim. tarjous- tai huoltopyyntöä varten.
Uutiskirjeet Kysy! Kysy!

Teknisiä tietoja

Tietoturva Luotettava, nopea julkaisualusta.
Lisäoptiona tietoturvapäivitykset 1 krt/v ja varmuuskopiot 2 krt/v 29,00 €/v
Luotettava, nopea julkaisualusta.
Lisäoptiona tietoturvapäivitykset ja varmuuskopiot 1 krt/kk 4,90 €/kk
SSL-suojaus (https)
(Alusta tukee SSL:ää, SSL saatavissa asiakkaan webhotellin palveluntarjoalta.)
Verkkotunnus eli domain Alustamme voidaan asentaa kaikille yleisimmille webhotelli-palveluntarjoajille. Alustamme voidaan asentaa kaikille yleisimmille webhotelli-palveluntarjoajille.
Sähköpostit Webhotellin palveluntarjojan mukaan.
Autamme valitsemaan hyvän palveluntarjoajan, kysy lisää.
Webhotellin palveluntarjojan mukaan.
Autamme valitsemaan hyvän palveluntarjoajan, kysy lisää.
Kävijätilastot Sivustolle asennettaan Google Analytics -kävijäseuranta. Sivustolle asennettaan Google Analytics ja Webmasters Tools.

Lisäpalvelut

Logo Kysy! Kysy!
Käyntikortit Sovitaan erikseen. Käyntikorttipohja sisältyy hintaan, sekä korttien taitto 1-5 hengelle.
Tuote- tai kohdekuvaukset Kysy! Kysy!

Käyttötuki, maksuehdot ja toimitus

Käyttötuki 3 kk maksutonta tukea puhelimitse tai sähköpostitse. 3 kk maksutonta tukea puhelimitse tai sähköpostitse.
Käytön koulutus Sisältää käyttöohjeet (PDF/video). Koulutus sovitaan erikseen. Sisältää käyttöohjeet (PDF/video) ja 2 h käyttökoulutusta.
Sivuston muokkaus kolmannen osapuolen toimesta Ylläpito voidaan siirtää myös uudelle toimijalle, jolloin rakennetta ja ulkoasua voidaan muokata vapaasti. Ylläpito voidaan siirtää myös uudelle toimijalle, jolloin rakennetta ja ulkoasua voidaan muokata vapaasti.
Maksuaika 1-3 erässä Sovitaan erikseen
Avaimet käteen Sivusto toimitetaan avaimet käteen rakennettuna. Tarvittaessa tilaamme webhotellin ja domainin puolestasi ja perustamme max. 3 sähköpostiosoitetta. Sivusto toimitetaan avaimet käteen rakennettuna. Tarvittaessa tilaamme webhotellin ja domainin puolestasi ja perustamme tarvittavan määrän sähköpostiosoitteita.
Hinta Alk. 990 Eur. Pyydä tarjous!

Hintoihin lisätään ALV.

Ota yhteyttä

Me emme rakenna sivuja valmiiden sivupohjien päälle ja veloita siitä tuhansia, vaan joka projektissa luodaan yksilöllinen toteutus asiakkaan tavoitteiden mukaan, oli se sitten yllä mainituista paketeista tai täysin kustomoitu. Alustamme soveltuu myös laajoihin projekteihin. Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan tarpeistanne lisää.

Tarvitsetko lisätietoa?

Soita 050 592 1251 tai lähetä email

Copyright 2024 © Kotisivutehdas | Lue tietosuojasta ja evästeistä